Mīksti un saldi cepumi, kurus nevar pārtraukt ēst. Pagatavošana ir tik vienkārša un ātra, ka būs pa spēkam arī bērniem un slinkiem cepējiem 🙂
Kokosriekstu cepumi
DrukātSastāvdaļas
- 230g kokosriekstu skaidiņas
- 125ml kondensētais piens ar cukuru
- 1tk vaniļas ekstrakts
- 1/4tk sāls
- 2 olu baltumi
Gatavošana
1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 160C. Pannu izklāj ar cepamo papīru un viegli ietauko (es lietoju non-stick aerosolu, kas viegli un ērti pārklāj jebkuru virsmu).
2
Bļodā sajauc kokosriekstu skaidiņas, kondensēto pienu un vaniļas ekstraktu. Sākumā masa liksies ļoti sausa.
3
Olu baltumus saputo ar sāli stingrās putās un iecilā skaidiņās.
4
Ar divām karotēm vai karoti un rokām veido nelielas bumbiņas (kopumā 25gb), izvieto uz plāts un cep 15-20 minūtes, līdz maliņas skaisti brūnas.
Nav komentēts