Mīksti un saldi cepumi, kurus nevar pārtraukt ēst. Pagatavošana ir tik vienkārša un ātra, ka būs pa spēkam arī bērniem un slinkiem cepējiem 🙂
Kokosriekstu cepumi
DrukātSastāvdaļas
- 230g kokosriekstu skaidiņas
- 125ml kondensētais piens ar cukuru
- 1tk vaniļas ekstrakts
- 1/4tk sāls
- 2 olu baltumi
Gatavošana
				1
				
					
			
						
						
									Uzkarsē cepeškrāsni līdz 160C. Pannu izklāj ar cepamo papīru un viegli ietauko (es lietoju non-stick aerosolu, kas viegli un ērti pārklāj jebkuru virsmu).
				2
				
					
			
						
						
									Bļodā sajauc kokosriekstu skaidiņas, kondensēto pienu un vaniļas ekstraktu. Sākumā masa liksies ļoti sausa.
				3
				
					
			
						
						
									Olu baltumus saputo ar sāli stingrās putās un iecilā skaidiņās.
				4
				
					
			
						
						
		Ar divām karotēm vai karoti un rokām veido nelielas bumbiņas (kopumā 25gb), izvieto uz plāts un cep 15-20 minūtes, līdz maliņas skaisti brūnas.

 
							




Nav komentēts