Brokastis/ Uzkodas un salāti

Sviestmaižu salāti ar rukolu un olām

Atkal man fonā tv ekrānā rosās Džeimijs Olivers. Saujiņa tā,  saujiņa šitā, un gatavs šedevrs. 

Es arī paņēmu saujiņu tā, pierīvēju dažus šos un pāris tos, un gatavs! Tāpēc sanāk tāda #bezrecepte bez noteiktiem daudzumiem. Es visu kapāju, bet ātrākam rezultātam būs labi arī kombaina bļodā parupji sasmalcināt.

Sviestmaižu salāti ar rukolu un olām

Drukāt

Sastāvdaļas

  • Sauja rukola
  • 1/4 paprika
  • 2 cieti vārītas olas
  • 1 ēd.k rīvēts cietais siers
  • 2 ēd.k majonēze
  • Šķipsna kūpināts jūras sāls
  • 1/2 tk ķiploku pulveris

Gatavošana

1

Rukolu un papriku smalki sakapā. Olas noloba un sarīvē uz smalko skaidiņu rīves.

2

Pievieno sāli, ķiploku pulveri, sieru, sajauc ar majonēzi.

3

Pasniedz uz grauzdētas maizes, galetēm, sendvičos (trīsstūrmaizītes). Var papildināt ar plānām auksti kūpināta vai vītināta šķiņķa šķēlēm.

Find us on Facebook

You Might Also Like

Nav komentēts

Komentēt