Aknas fui!? Nekā nebija! Aknu šašliks, kas gandrīz pēc aknām negaršo. Nav ilgstoši jāmarinē un arī izcepas brīnišķīgi ātri.
Aknu šašliks
DrukātSastāvdaļas
- 2kg liellopa/teļa aknas
- 1 kg svaigs (jēls) cūkas speķis
- hmeļi-suneļi garšviela
- sāls
Gatavošana
1
Grilēt var spraužot arī uz neizmērcētiem bambusa iesmiņiem.
2
Aknas sagriež šašlika gabalos, speķi – 2-3x plānākās kā aknu gabali šķēlēs.
3
Uz iesmiem pamīšus kārto speķi ar aknām, cieši saspiežot.
4
Katru iesmu bagātīgi pārkaisa ar hmeļi-suneļi garšvielu, sāli un grilē ātri, lielā karstumā ļoti bieži apgrozot iesmus.
Nav komentēts